Om oss

Högklassig städservice av erfaret och lokalt företag

VI ÄR VIMMIMIMMIT

Vimmimimmit är ett österbottniskt städföretag grundat år 2003. Vårt kontor är stationerat i Sundom, men verksamhetsområdet sträcker sig från Vörå i norr till Korsnäs i söder.

Vi tar hand om städningen av privata hushåll, fastigheter och kontor. Till våra tjänster hör bl.a. fönstertvätt, slutstädning av bostad vid flytt samt stödtjänster. Läs mer om våra tjänster här.

Vår idé är att erbjuda högklassiga tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Detta möjliggörs tack vare vår långa erfarenhet i branschen samt vår kunniga personal. Tag gärna kontakt så ger vi dig en offert skräddarsydd för just dig och din situation. Som kund kan du välja att boka ett enskilt uppdrag eller att bli avtalskund och tillhandahålla regelbundna tjänster. Vi ger alltid garanti på våra utförda arbeten.

Trygghet, närhet och kvalitet är våra ledord och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Som kund kan du alltid lita på att vi finns till hands och håller vad vi lovar. Vi städar enligt dina önskemål med nöjdhetsgaranti!

Carola Näs, VD och ägare

Carola är utbildad restonom och har en 30-årig erfarenhet av hotell-, restaurang- och servicebranschen. Hon har tidigare jobbat som restaurang & festvåningschef samt hotellchef på olika företag både i Finland och utomlands.

VI RIKTAR OSS TILL

Privata kunder

Unga/äldre par, ensamstående, familjer, pensionärer, åldringar

Företag

Kontor & mindre affärsfastigheter

Sociala Sektorn

Momsfri Service

Låt oss ta hand om ditt hem